Goede bier-spijscombinaties

In drie stappen naar goede
bier-spijscombinaties!

Bier brouwen kan ook koken worden genoemd. Het bij elkaar brengen van de twee ambachten, dat van een brouwer en een kok, vraagt aandacht voor detail! Heb je een prachtige menukaart en nog geen bijpassende bieren? Fiona adviseert je in drie stappen naar een exclusief aanbod, waarbij de lokale brouwerijen voorrang krijgen.

Een goede bier-spijscombinatie is niet zo eenvoudig als bij wijn. De brouwer kan naast een grote variëteit aan mouten en hoppen, gebruik maken van kruiden en veel verschillende soorten gist. Samen met de hardheid van het water zorgt dit allemaal voor de uiteindelijke smaak van het bier. En wist je dat er ook veel
Nederlandse lokale en regionale bieren worden gebrouwen? Deze neem ik natuurlijk ook mee in het advies. Bekijk hier alvast de nodige bierspijs-tips of een voorbeeld van een menukaart met bijpassende bieren. 

Wil je bieradvies?
Neem dan contact op met Fiona: fiona@bierspijs.nl
Goede bier-spijscombinaties
Goede bier-spijscombinaties
Goede bier-spijscombinaties
Goede bier-spijscombinaties
 

Bierspijs basisregels

Bierspijs basisregels
"Hoe kies je nu het juiste bier? Dat is simpel, lees mijn basisregels"
 
3 Bierspijs basisregels

Restaurant zoeken

Restaurant zoeken
De beste restaurants met de juiste bierkaart, vind ze bij ons op de kaart.
 
] Restaurant zoeken

Bieradvies

Bieradvies
Fiona de Lange geeft advies voor het perfecte bier met toelichting bij elk gerecht.
 
? meer weten
 
Copyright © 2017 - Bier & Spijs - Alle rechten voorbehouden